Asociația pentru Dezvoltare Durabila Slatina organizeaza conferința de deschidere a proiectului ” Creșterea potențialului femeilor de a găsi un loc de muncă  în cadrul regiunii CBC RO-BG”, cod proiect 16.4.2.089.

Proiectul este  cofinanțat de Uniunea Europeană prin Fondul European de Dezvoltare Regională în cadrul Programului Interreg V-A România – Bulgaria

Prin acest proiect ne propunem  sa facilităm accesul pe piaţa muncii a 240 de femei fără loc de muncă, prin îmbunătăţirea abilităţilor şi cunoşţintelor acestora și  furnizarea de informaţii relevante în legătură cu piaţa de muncă pentru grupul ţintă din Regiunea Transfrontalieră Româno-Bulgară (oportunitățile de pe piața muncii și a măsurilor disponibile de stimulare pentru ocuparea forței de  muncă, locuri de muncă alternative, oportunitățile pe care programele UE le oferă pentru ocuparea forței de muncă, stagii de practică, burse de studii şi alte oportunităţi  pentru grupul țintă).

Valoarea proiectului este de  312 937.17 Euro, din care 265 996.59 Euro din Fondul European de Dezvoltare Regională.

Proiectul este implementat în România de Asociaţia pentru Dezvoltare Durabilă Slatina, in calitate de Beneficiar 2, Leaderul de proiect fiind Fundaţia Idein Dezvoltare din Ruse, Bulgaria.

Vă așteptăm miercuri, 28 Iunie, începând cu ora 10.00, în sala de conferințe a hotelului Bulevard Prestige din B-dul. A.I.Cuza,nr.12, Slatina, Olt.

Categories: stiri.